YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
HEM’den İngilizce Kursu

HEM’den İngilizce Kursu

Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Yıldırım, bu yıl Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) açtıkları “İngilizce Kursu”nun yoğun ilgi gördüğünü söyledi
06032013dersYerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Yıldırım yaptığı açıklamada, İngilizce dil kursunun gelen yoğun istek üzerine öğrencilerin eksik yabancı dil bilgilerini tamamlamaları amacıyla açılmasına karar verildiğini ifade etti.
İngilizce öğretmeni Serkan Savaş tarafından hafta sonu 09.00 ile 12.30 saatleri arası verilen kursun Haziran ayına kadar devam edeceğini belirten Yıldırım, “Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz tarafından açılan İngilizce Kursunda 27 öğrenciye ders verilmektedir.
Hafta sonları verilen kumrumuzda pratik İngilizceyi günlük yaşamda kullanma becerisi kazandırılıyor, ayrıca okul İngilizce derslerine destek sağlamaktadır.”dedi.
Y       erköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yardımcısı Hamza Ergül ise, kursu başarıyla belirten öğrencilere sertifika verileceğini belirterek şunları aktardı: “Halk Eğitim Merkezime müracat eden kursiyerlerimiz öncelikle İngilizcenin temel mantığıyla tanıştırıyorlar. Daha sonra bu temel üzerine daha detaylı bilgiler ekleniyor. Vermiş olduğumuz eğitim metotları ve eğitim programı Milli Eğitim Bakanlığı modülüdür.
Dil becerilerinin edinimi ve kazanımı hususunda uluslararası kriterlere hizmet eden ve öğreniciyi ön planda tutan ve becerilerin gösterilmesini ve öğrenenin bunların farkında olmasını sağlayacak bir düzende sunulmaktadır. “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji