YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Hemşerimiz Aslan’dan Gazetemize ziyaret

Hemşerimiz Aslan’dan Gazetemize ziyaret

Bursa Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için Yozgat’a gelen Yerköylü hemşerimiz dernek başkanı Ahmet Aslan ve Bursalı iş adamı Bekir Kalkan Yerköy Gazetemiz Sahibi Yakup Kayhan’ı ziyaret etti.
23052012bursaBursa Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aslan ve Üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçiğolu ve Bursalı işadamları ile birlikte Yozgatlı İş adamlarını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretler sonrası Yerköy İlçemizde ziyaret eden Aslan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan’ı da ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Gerçekleşen görüşmede, yeni teşvik yasası’nda 5’inci bölgede yer alan ve yatırımcı için cazip bir konuma gelen Yozgat’ın ilk ziyaretçileri Bursalı işadamlarının gerçekleştirdiğini ifade eden Aslan, Bursa Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’nun da katıldığı gezide Bursalı iş adamlarından Yerköylü hemşerimiz Bekir Kalkan’ın yanı sıra Bursalı iş adamları İbrahim Canbolat, Bülent Büke, Serhat Baran, İsa Değerli ve Hüseyin Toy ile gerçekleştirdikleri belirti.
Yozgat’a neler yapılabileceği konusunda çeşitli fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Aslan, “Bursa Yozgatlılar Derneği olarak Yozgat’a bir fayda sağlamak, Yozgat’ın gelişimine bir nebze katkıda bulunmak amacıyla bu geziyi düzenlediklerini “ ifade etti.
Dernek Başkanı Aslan, “Bursa Milletvekilimiz Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve iş adamlarımızla birlikte Yozgat’a geldik. Biz burada Bursa’da yaşayan hemşerilerimizle ve sanayicilerimizle birlikte Yozgat’a ne gibi katkı sağlayabiliriz düşüncesi içerisindeyiz.
Son çıkan teşvik yasası ile Yozgat ilimiz güzel bir konuma geldi. Ondan nasıl yararlanabiliriz, iletişim nasıl kurabiliriz, diyerek ilimize geldik. Biz Yozgatlılar adına ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.
Başkan Aslan, Yerköy İlçemizde gerçekleşen bazı incelemelerde, Çanakkale Seramik ziyaretinde Kaleseramik Organize Sanayi Bölgesi sorumlusu Ekrem Dağdemir ‘in “Tekstilcilerin üş kâğıtçı” tabirinin iş adamlarını derinden yaraladığını belirtirken, bu tür ithamların Bursa’dan gelen girişimci iş adamlarının şevkini yerle bir ettiğini kaydetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji