YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %-0,05
Hurda toplayarak geçimini sağlıyor

Hurda toplayarak geçimini sağlıyor

Yerköy İlçemizde geçimini hurda toplayarak sağlayan üç çocuk babası Atabey Dağ, 10 yılı aşkındır hurda toplayarak geçimini sağladığını ifade etti 
26032012hurdaYerköy ilçemizde, geçimini hurda toplayarak sağlayan genç adam, yıllardır ailesinin geçimi için yol boyuna atılan hurdaları toplayarak sağlıyor.
Yerköy Kale Mahallesi Hamam önü Cemre sokağında ikamet eden üç çocuk babası Atabey Dağ ailesinin geçimini hurda toplayarak sağladığını ifade etti.
Yaz, kış demeden ata arabasında hurda toplayarak geçini sağladığını ifade eden Atabey Dağ, “Yerköy, Yozgat arası ve Yerköy, Sekili Beldesi arası yol boyuna atılan demir hurdaları ve plastik hurdaları toplayarak geçimimi sağlıyorum.
10 Yıla aşkındır, hurda toplayarak ailemin geçimini sağlamaktayım. Genelde Yozgat, Yerköy arasında hurda toplamaya çıkmaktayım, bazen tek başıma, bazense eşim ve çocuklarıma birlikte hurda toplamaya çıkıyoruz.
Topladığım hurdaları, ilk öncelikle evimin bahçesinde tutuktan sonra, belli bir kiloya geldiğinde hurda toptancılarına satmaktayım. Satışını yaptığım, hurdaların parası ile de ailemin geçimini sağlamaktayım.”dedi.
Geçim kaynağının yıllardır hurda toplayarak sağladığını ifade eden Dağ, “Allaha şükürler olsun ki sağlım yerinde, bu işi yaparken de hiçbir zaman erinmiyorum ve çekinmiyorum. Gidip onun bunun kapısına dilenmektense, aileme ve çocuklarıma helal ekmek götürmenin peşindeyim.”ifadelerinde bulundu.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji