YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
İbrahim Bodur'dan çalışanlara evlilik desteği

İbrahim Bodur'dan çalışanlara evlilik desteği

Kale Grubu Şirketlerinden Yerköy’de faaliyet gösteren Kaleseramik, sosyal sorumlulukları gereği kendi bünyesinde çalışan evlilik kararı alan genç çiftlerin düğün masrafında katkıda bulunuyor
26092012bodurHaziran ayı içerisinde Kaleseramik Fabrikasında incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. H. İbrahim Bodur yaptığı açıklama ile kendi fabrikalarında çalışan genç çiftlerin evlilik masrafına katkıda bulunacaklarını açıkladı.
Kaleseramik Özel Organize Sanayi Bölgesi ve Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan Çanakkale Çan İlçesinde her yıl düzenlenen Toplu Sünnet şöleninin bu yıldan başlayarak, Yerköy’de de her yıl devam edeceğini, şölene dahil olan çocukların giyim kuşam ve diğer masraflarının Kaleseramik olarak kendileri tarafından karşılanacağını belirtti.
Her ikisi de kendi fabrikalarında çalışan genç çiftlerin düğün masraflarına da katkıda bulunacaklarını kaydeden Demirarslan, “Geçtiğimiz Pazar günü dünya evine giren kendi personellerinden Hatice-Serhat çiftine Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. H. İbrahim Bodur Bey’in şahsi yardımı yanında Kaleseramik şirketi olarak Mobilya grubu, ev eşyası ve iki büyük altın hediyesi desteği sağladık. Bu evliliklerden doğacak çocuklara da çocuk parası yardımında bulunacağız” dedi.
Kendi düğünlerinde yalnız bırakmayıp, yanlarında görmekten ve verdikleri anlamlı destekten memnun olduklarını belirten Hatice ve Serhat çifti ise, “İbrahim Bodur bey’e ve Müdürümüz Ekrem Demirarslan Bey’e çok teşekkür ederiz. Bize yapılan bu destek ve davranış şekli bizi çok mutlu etti. Aramızdan çıkacak, başka evlenecek kişilere de aynı desteğin verileceğini öğrenmemiz bizi ayrıca mutlu etmiştir” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Allah c.c razı olsun. Bu fabrikaya ve sahiplerine Yerköylüler olarak sahip çıkmalı destek olmalıyız.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji