YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
İlçe Emniyet Müdürlüğü Polislerinden Broşürlü Uyarı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Polislerinden Broşürlü Uyarı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) birimi ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ne bağlı ekipler, semt pazarında hırsızlık, sahte para ve yayaların uyması gereken kurallara karşı vatandaşı uyardı.
07092013polisSemt pazarında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşür dağıtan polis ekipleri,  halkı bilinçlendirmek için gerek sözlü, gerekse broşürlerle pazara gelen bayanları uyardılar.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, yankesicilik ve dolandırıcılık hakkında bilinmesi gerekenleri ve alınması gereken önlemleri halk ile paylaşılması gerektiğini ifade etti.
Bilinçli bir toplum için semt pazarında hırsızlıklara karşı, sahte paraya ve yayaların uyması gereken kurallara karşı çeşitli uyarılarda bulunulduğunu belirten Tepe,  bayanların çantalara ve değerli eşyalarına sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Alışverişe giderken yanlarında değerli eşya bulundurmamaları gerektiğini ifade eden Tepe şunları kaydetti:
“Toplum Destek Büro amirliği ekiplerimiz yaklaşan Kurban Bayram nedeni ile dolaşarak vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı sahte paralara karşı uyarırken, bayanlara karşı ise yan kesiciliğe, dolandırıcılığa ve üzerlerinde değerli ziynet eşyalarını taşımamaları konusunda çeşitli uyarılarda bulundu.
Bunların yanı sıra yine vatandaşlarımıza karşı yaya trafiğinde uyulması gereken kurallar ve araç trafiğinde uyulması gereken konularda çeşitli bilgilendirici broşürler dağıtıldı” dedi.
Özellikle semt pazarına alışveriş için gelen bayanların yanlarında yapacakları alışverişe yetecek kadar para bulundurmaları gerektiğini belirten Tepe, alışveriş esnasında çantalarını tezgahlara bırakmamaları gerektiği, bunları yaptıkları takdirde olası hırsızlığı en aza ineceğini bildirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji