YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
İlçe Halkına Kazanlarla Aşure Dağıtıldı

İlçe Halkına Kazanlarla Aşure Dağıtıldı

Birlik ve beraberliği simgeleyen “Aşure Günü” dolayısıyla Yerköy Molla Hüsref Caminde kazanlarla aşure dağıtıldı. Aşure gününde özellikle Yerköy İlçe halkı aşure alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu
24112012asureMolla Hüsref cami önünde kurulan aşure standına Yerköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi
Yerköy ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Yerköy İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Yerköy Din görevlileri derneği ve Eğitim Bir-Sen Yerköy Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla, Yerköy ilçe halkına aşure dağıttı.
Öğlen namazı sonrası Yerköy Molla Hüsref Camii önünde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar bir yandan aşurelerini yedi, bir yandan da birlik ve beraberlik duaları etti.
Kendi elleriyle aşureyi karıştıran ve vatandaşlara dağıtan Yerköy İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Yerköy Din görevlileri Derneği ve Eğitim Bir-Sen Yerköy Şubesi temsilcileri, aşurenin birlik ve beraberliği simgelediğini söyledi.
Temsilciler, “Burada aşuremiz aynı Türkiye gibi, her türlü renk var. Muharrem ayı kutsal bir ay. Aşureleri Molla Hüsref camii önünde dağıtıyoruz. İnşallah ağzımızda aşure gibi tatlı olur. Daima birlik ve beraberlik içinde oluruz.” dediler.
 Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji