YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
İlçeler MOBESE Sistemine Kavuşuyor

İlçeler MOBESE Sistemine Kavuşuyor

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, ilçelerde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) kurulmasına hız verdi. Yozgat’ ta Kameralı Plaka Tanıma Sistemi de (PTS) dahil olmak üzere toplam 37 kamera ile hizmet verildiği belirtildi.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, ilçelerde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) kurulmasına hız verdi.
Yozgat Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, suçların önlenmesi ve gerçekleştirilen suçların faillerinin yakalanmasında çok önemli rolü bulunan, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS/MOBESE)’nin Yozgat’ta aktif olabilmesi için 2008 yılında kurulum çalışmalarına start verildiğini ve 2009 yılı itibariyle de Yozgat il merkezinde 25 kamera ve il giriş-çıkışlarında da 12 kameralı Plaka Tanıma Sistemi (PTS) olmak üzere toplam 37 kamera ile hizmet verildiği belirtildi.
Sorgun ve Şefaatli ilçelerinde de MOBESE sistemi kurularak hizmete başladığı belirtilen açıklamada, Şefaatli ilçesinde 24 kamera, Sorgun ilçesinde 56 sabit ve 12 hareketli kamera üzerinden izleme yapılacağı, ayrıca ilçenin giriş ve çıkış noktalarında bulunan 12 kameralı PTS ile de araç kontrolleri sağlanacağı bildirildi.
Üçüncü aşama olarak, Yozgat İl Merkezi 2. etap ile Akdağmadeni, Boğazlıyan, Sarıkaya ve Yerköy ilçeleri MOBESE kurulumu için projeler hazırlandığı belirtilen açıklamada, gerekli finansman sağlandıktan sonra 16 Aralık 2011 tarihinde ihalesi yapılarak 14 Ocak 2012 tarihinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacağı ve verilen sürenin 150 gün olduğu ifade edildi.19012012mobese

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji