YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %-0,43
  • BIST
    %-0,50
İMKB Atatürk Ortaokulunun Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

İMKB Atatürk Ortaokulunun Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Çiçekdağı İMKB Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.
14052013cicdekİMKB Atatürk Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz şube müdürleri, kurum amirleri, velileri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İMKB Atatürk Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nuray Ünal, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed`in Kur`an-ı Kerim`in adeta yaşayan bir örneği olduğunu belirtti.
Peygamber Efendimizin ebedi saadet yolunu insanlığa gösterdiğini ifade eden Başak, “Kutlu Doğum Haftası denildiğinde Hz. Peygamberi (s.a.v.) anmak ve en önemlisi onu anlamak akla gelir. O rahmet ve sevgi Peygamberidir. Dünya onunla aydınlanmış, doğru yolu o göstermiştir.
Örnek şahsiyeti, merhametli, yumuşak kalbiyle tüm insanları kucaklayan Hz. Peygamberimiz, Allah`tan aldığı iman ve barış ışığını her seviyedeki insanla paylaşmış, hayatı boyunca hak sahibine hakkını vermek için büyük gayret göstermiştir. Peygamber Efendimizi insanlık örnek almalıdır” dedi.
Ünal`ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler ve ilahiler okundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji