YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,60
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %-0,50
İsmail Yılmaz, partililere teşekkür etti

İsmail Yılmaz, partililere teşekkür etti

Ak Parti’nin teşkilat temayülü yoklamasından birinci çıkan Yerköylü İşadamı İsmail Yılmaz, sonuçların Yozgat ve Ak Parti için hayırlar getirmesini dileyerek, kusursuz bir temayül gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
24032011yilmazAk Parti’nin hafta sonu Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan teşkilat temayülü yoklamasından 757 oyla birinci çıkan Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarından, İşadamı İsmail Yılmaz, şahsına gösterilen teveccühten ötürü tüm partililere teşekkür etti.
Seçim öncesi demokratik bir sürecin Ak Parti’de şeffaf ve huzurlu bir şekilde yapılmış olmasının mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yılmaz; “Parti içi demokrasinin ilkeli, seviyeli ve tarafsız bir şekilde yapıldığı temayül yaşadık. Bu temayülde alınan sonuçtan çok ortaya çıkan birlik ve beraberlik tablosuydu önemli olan. Bu tabloyu Pazar günü hep birlikte yaşadık” dedi.
Şahsına gösterilen teveccühten ötürü de memnuniyet duyduğunu söyleyen İş adamı İsmail Yılmaz; “Yaklaşan genel seçimler öncesi temayül sonuçları milletvekili adaylarının belirlenmesinde önemli bir süreç olacak. Ben, delege teveccühünün parti genel merkezinde de takdir bulacağına inanıyor, şahsıma gösterilen destekten ötürü tüm partililere, tarafsız, ilkeli ve şeffaf bir ortamda temayül yoklaması yapılmasında emeği bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. İsmail YILAMAZ Bey’e bu zorlu seçim maratonunda başarılar diliyorum. Gerçekten de Yerköylümüzü kendisini sevenleri ve kendisine inananları en güzel şekilde temsil ederek başarıdan başarıya koşan, halkımızın derdine tercümen olan bir vekile çok ihtiyaç var.Bu temenni ve dileklerimle kendisine başarılar dilerim.
    Fuat.korkmaz66@gmail.com
    0506 904 77 65

  2. akp aday aday olan ismail yilmaza simdiden basarilar dilerim yolu bahti acik olsun allahutala yar ve yardimcisi olsun

  3. Herkesin sevdiği yardımsever bir insan.Hayırlı olur inşallah.Eşim mehmet türken ve başarılar diliyoruz.

    • YERKOYUMUZUN BIR YERE VALMASINI ISTIYOSAK BIRLIK OLUP BIR MILLET VEKILI ÇIKARTMAMIZ GEREKIYO BU MILLET VEKILI İSTER AK PARTI OLUR ISTER MHP OLUR

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji