YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Jandarmadan trafik eğitimi

Jandarmadan trafik eğitimi

Çiçekdağı İlçe Jandarma Trafik Timleri Vatandaşları Trafik Konusunda Bilgilendirdiği gibi İlci Tarım İşletmesi çalışanlarını da bilgilendirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
03032011seminerÇiçekdağı İlçe Jandarma Trafik Timleri tarafından trafik bilgilendirme ve eğitim toplantıları aralıksız devam ediyor.       
Çiçekdağı ilçesinde görev yapan Jandarma Trafik timleri İlci Tarım İşletmesi çalışanlarını trafik konusunda bilgilendiriyor.
Son olarak Çiçekdağı İlçesi İlci Tarım İşletmesi çalışanlarını trafik konusunda bilgiler veren jandarma ekipleri, bu tür eğitimlerle trafik kazalarının önüne geçmeyi planlıyor. 
Çiçekdağı İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen seminerlerde, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununa göre bütün araç sürücülerinin trafiğe çıkmadan önce kullanacakları araçların trafik belgesi, tescil belgesi, sürücü belgesi ve araçlarına ait sigorta belgelerini mutlaka yanlarında bulundurmalarını, ışık donanımlarını kontrol etmeleri gerektiğini ve araca bindiklerinde kendi can ve mal  güvenlikleri için mutlaka  ” Emniyet Kemeri ”  takmalarını ve trafik kurallarına mutlaka uyulması gerektiği  konusunda İlci Tarım İşletmesinde çalışan sürücülere çeşitli uyarılarda bulunuldu.
Çiçekdağı İlçe Jandarma komutanlığı Trafik timleri seminerlerde özellikle traktör sürücülerinin üzerinde duruyor, traktörlerin trafiğe çıkmadan önce mutlaka ışık donanımlarının eksiksiz ve çalışır vaziyette olması gerektiği ayrıca her römorkta da iki adet reflektörün bulunmasının yasal zorunluluk olduğunu hatırlatırken, üzerinde durulan bir diğer konu ise araç kullanırken cep telefonu ile konuşulmamasının doğru bir davranış olduğu, seyir esnasında cep telefonu ile konuşmanın dikkati dağıtacağından dolayı trafik kazalarına davetiye çıkarttığı konusunda vatandaşları bu konularda uyardılar.
Jandarma Trafik timlerinin üzerinde durduğu diğer konular ise sürücü belgesiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak ve sahte araç muayeneleri hakkında İlci Tarım İşletmesi çalışanları  bilgilendirdiği gibi herkesi trafik kurallarına uymaya davet  ediyor.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji