YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,62
  • BIST
    %-0,06
Kale Grubu Üst Yönetimi Yozgat'ta

Kale Grubu Üst Yönetimi Yozgat'ta

2013 Yılının birinci çeyreği tamamlanırken Kale Grubu üst düzey yönetimi tarafından Yozgat Protokolü ve STK’lara tanışma amaçlı bir akşam yemeği verildi. 
27032013kaleGrand Ser Otelde verilen akşam yemeğine Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat İdare Mahkemesi Başkanı Bekir Demirci, Kale Grup Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Emekli Müsteşar ve Milletvekili Vahit Erdem, Yapı Grup Başkanı Kadri Tarık Özçelik, Kalekim Genel Müdürü Ferdi Erdoğan, Kale Grubu Yönetim Kurulu ve üst düzey yöneticileri ile kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
2012 yılında gerçekleştirilen yemeğe Kale Grubu Kurucu Murahhas Azası ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur’un katıldığını, ancak bu yıl kendisinin gelemediğini ama tüm Yozgatlılara sevgi ve saygılarını yolladığını söyleyen Kale Grup Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay yemekte yaptığı konuşmada, “Öncelikle tüm konuklara hoş geldiniz diyorum.
Bu birliktelik bizim için çok önemli. Çünkü biz kendimizi artık Yozgat’ın bir parçası olarak görüyoruz. Yozgat bizim hem Kalekim hem Kale Seramik fabrikalarının ikinci büyük üssü. Bizler Yozgat’ı ve Yozgat insanının çok sevdik. Diliyorum ki Yozgat’ta ki yatırımlarımız Çan’daki gibi büyür ve istihdam yaratır. Kurucumuz İbrahim Bodur Beyefendinin düsturu, Türkiye’ye inanmak ve bu topraklardan aldığını yine bu topraklara vermektir. Bizde bu düstur üzerinden yolumuza devam etmek inancında ve azmindeyiz. Ülke olarak hep birlikte daha güzel günler göreceğimize inanıyorum” dedi.
Öncelikle, Kale Grup Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, yönetim kurulu üyeleri ve Kale Grubu yöneticileri ile tüm misafirlere hoş geldiniz diyen Vali Abdulkadir Yazıcı konuşmasında şunları söyledi; “Asalet, köklülük, uzun soluklu çalışma tarzı, ve halkla bütünleşme noktasında Kale Grubunun hakkını kimse inkar edemez. Müesseselerin güzelliği, memlekete millete faydası tabii ki onların istikrarıyla orantılı. Kale Grubu yıllardan beri bu memleketin sathı mahalinde hizmet veriyor. Girmediği ev, girmediği hane, kurum müessese yok.
Dünyanın ileri ülkeleri ile yarışır bir strateji takip ediyor. Bu açıdan öncelikle Kale Grubunu tebrik etmek istiyorum. Ayrıca kökleşmiş bir kurumda çalışmanın, çalışanlar açısından da ayrı bir keyif ve güven olduğunu düşündüğümü belirtmek istiyorum. Kurumunuzun ilimizde bir yatırımının olması, her geçen gün kapasitesini artırması, burada yüzlerce insana ekmek vermesi ve ciddi bir müessesenin Yozgat sanayisinde yer alıyor olması bizleri son derece mutlu ediyor. İlimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı başta İbrahim Bodur Beyefendi olmak üzere tüm Kale Grubuna teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yemekte ziyaretin anısına Vali Abdulkadir Yazıcı tarafından Kale Grup Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay Gümüş İşlemeli Türk Bayrağı hediye edilirken; Zeynep Bodur Okyay tarafından da Vali Abdulkadir Yazıcı’ya Çan fabrikasında el işlemeciliği ile yapılan seramik tabak hediye edildi.
Daha sonra toplantı salonuna geçen davetliler ve Vali Yazıcı, Kale Grubunun Yozgat’ta bulunan yatırımları, geleceğe yönelik plan ve programlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji