YouTube

  • DOLAR
    %0,69
  • EURO
    %0,49
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %-0,06
“Karayolu Trafik Haftamız Kutlu Olsun”

“Karayolu Trafik Haftamız Kutlu Olsun”

Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kutlamaları çerçevesinde, Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından şehir merkezinde ve ilçenin çeşitli giriş noktalarında sürücülere çikolata ve broşür dağıtıldı.
13052011jandarmaMayıs ayının ilk haftasını kapsayan “Trafik Haftası” etkinlikleri Çiçekdağı İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetlemelerle başlatıldı. Çiçekdağı İlçe jandarma Trafik ekipleri, ilçenin farklı noktalarında yaptıkları trafik uygulamasında araç sürücülerine çikolata ikram ederken trafik haftasıyla ilgili olarak ta broşürler dağıttı.
Ekipler ayrıca sürücülere trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundular. Sürücülerin emniyet kemeri takmadığını gören trafik ekipleri, “Bugün, Trafik Haftası dolayısıyla sizi uyarıyoruz. Bu kemer bizim değil, sizin hayatınız için çok önemli. Lütfen emniyet kemerinizi takın” dediler.
Ekipler gazetemize yaptıkları açıklamada, ”Karayollarında can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, yurt genelinde her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü” bunu takip eden hafta ise  “Karayolu Trafik Haftası”  olarak kutlanmaktadır.
Bu kapsamda Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik ekipleri vatandaşlara Karayolu Trafik Haftasının önemine vurgu yapmak amacıyla 09-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında halkın rahatça görebileceği yerlere haftanın önemini belirtir pankart ve afişler asmakta ayrıca okul, köy ve kahvehanelerde Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla seminer ve toplantılar düzenleyerek küçükten büyüğe herkeste trafik bilincinin oluşturulmasına çaba göstermektedir.
Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma trafik ekipleri hafta boyunca yaptıkları trafik kontrollerinde haftanın önemi dolayısıyla durdurdukları araçlara; karayolları yol ağı haritası ile maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanakları gibi çeşitli hediyeler dağıtarak haftanın önemine dikkat çektiği gibi ayrıca gönüllü vatandaşlarımızın araçlarının dış ayna veya anten uçlarına renkli küçük kurdele takarak her bir vatandaşın gönüllü trafik elçisi olmasına katkıda bulunmaktadır.
Trafik ekiplerimizin yapmış olduğu bu faaliyetlerin tek amacı; ” Karayolu Trafik Haftasının ‘ önemine dikkat çekerek trafik kazalarının en aza indirilmesine olanak sağlamak amacıyla trafik konusunda bilinçli yeni nesiller yetiştirerek geleceğimizi güvence altına almayı amaçlamaktadır.”dediler.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji