YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %-0,09
Kaymakam Gale, köy gezilerine devam ediyor

Kaymakam Gale, köy gezilerine devam ediyor

Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri tarafından gerçekleşen köy gezileri aralıksız devam ediyor.
29102011koyGerçekleşen, köy gezi programına, Kaymakam Bayram Gale, Garnizon Komutanı İbrahim Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Akdaş, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, İlçe Tarım Müdürü Ali Uzunkaya, İlçe Müftü Vekili Şükrü Şahin ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Vekili Ahmet Kepir katıldı.
Köy gezi programında, İlçemiz Çakırhacılı, Zincir, Terzili, Çamlıbel ve karlı köyleri ziyaret edildi.
Ziyarette Kaymakam Gale, köyün sorunları ile ilgili (yol-su-elektrik) köy muhtarından bilgiler alarak, var olan sorunların imkânlar ölçüsünde çözüleceğini belirtti.
Köyün hane, kişi ve oturan kişi sayıları hakkında bilgi alan Kaymakam Gale, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla köylülerin hayvan hırsızlıklarına karşı dikkatli olmalarını, taşımalı eğitimde çocukların sorunları olup olmadığını belirterek köylülerle de bir süre sohbet etti.
Haber. Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. sayın kaymakamımız birde ilçenin dibindeki delice köyünü ziyaret etsin köyün içi rezalet her yer hayvan atıkları köy içler acısı hastalık kol geziyor

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji