YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %-0,06
Kaymakam İnaltekin'den akülü sandalye dağıtımı

Kaymakam İnaltekin'den akülü sandalye dağıtımı

Çiçekdağı Kaymakamı Sinan İnaltekin tarafından maddi durumu iyi olmayan engellilere akülü sandalye dağıtıldı.
08072013sandalyeSosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafında alınan akülü sandalyeler, Kaymakam Sinan İnaltekin tarafından teslim edildi.
Engelli vatandaşların durumunu öğrendiklerinde vakıf tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye etmek istediklerini ifade eden İnaltekin, “Engellilere sahip çıkmak ve onları topluma kazandırmak için çaba gösterilmek toplumsal bir görevdir.”dedi.
Engelli vatandaşların her zaman hoşgörü, sevgi ve anlayışla yaklaşmalısı gerektiğini belirten İnaltekin, “Herkes her an engelli duruma düşebilir. Çeşitli nedenlerle meydana gelen kazalarda birçok insanımızın engelli duruma geldiğini görüyoruz.  Bu gün onlar için uzattığımız yardım eline yarın bizler de ihtiyaç duyabiliriz. Bugün Kaymakamlık olarak Köseli kasabasındaki Çiğdem Yılmaz’a, Çanakpınar köyündeki Hüseyin Dağdelen’e, Çepni köyündeki Eyüp Polat’a, Orta Hacı Ahmetli köyündeki Mehmet Emin Kurnaz’a ve ilçe merkezinde bulunan Ekrem Koçak’a akülü sandalyeyelerini teslim etmiş bulunmaktayız.
Şu anda vakfa müracaat edip de ihtiyacı karşılanmayan hiçbir vatandaşımız yoktur. Engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını geçmişte olduğu gibi gelecekte de karşılamak bizim en asli görevlerimizden biridir” dedi.
Akülü sandalye takdim töreninde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur ise “Çiçekdağı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ilçe müdürlü olarak, ilçe merkezi belde ve köylerde yapmış olduğunuz hane ziyaretleri sırasında engelli vatandaşlarımızın çok büyük sıkıntılarının olduğunu sosyal inceleme görevlilerimizce tespit edilmiş ve yerinde görülmüştür.”dedi.
Engelli vatandaşlarımızın da rahatça hareket ve gezmelerinin hakkı olduğunu, hayat pencerelerine bir nepze ışık olmaya çalıştıklarını, 15 aydır vakıf müdürlüğü görevi ifa ettiğini belirten Yağmur, “Sayın başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda projeden projeye koşuyoruz, ilçe halkımıza faydalı işler yapmaya gayret ve çaba içerisinde olacağız.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji