Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan Acı İlköğretim okuluna ziyaret etti.
Çiçekdağı Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan, Acı Köyü İlköğretim okulunu ziyaret etti.
Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan, Okulda öğretmenler ve öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.
Öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan Kaymakam Nursaçan, ziyaretlerinde sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.
Nursaçan“ Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri adına elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımız eğitimlerini en güzel şartlarda okumaları için gerekli ortamların sağlanması adına çabalarımız devam edecek.”dedi Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olacaklarını dile getiren Nursaçan, Hem okul idareleri hem velilerimiz olsun gerekli olan ilgiyi öğrencilerimize göstermeleri gerektiğini ifade etti.
Okul idaresi kaymakam Nursaçan’ın yaptığı katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ettiler.