YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Kaymakam Vekili Kursları Yerine İnceledi

Kaymakam Vekili Kursları Yerine İnceledi

Yerköy Kaymakamı Mustafa Türkcan, Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğünü da ziyaret ederek eğitim-öğretim faaliyetleri yerinde inceledi
20122012kaymakamYerköy Kaymakamı Mustafa Türkcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz,  Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğünü ziyaret ederek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı; Yerköy Kaymakamı Türkcan’a, normal eğitim-öğretim dışında hafta için 18:00 – 22:00 saatleri arasında yapılan faaliyetlerinin, İş-Kur işbirliğinde açılan 6 yüz saatlik Otomatik Kumanda ve Kompanzasyon Kursunda 16 kursiyere, 4 yüz saatlik Kaynakçılık meslek edindirme kursunda 19 kursiyere, Mesleki Açık Öğretim Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı 10. ve 11. sınıfta atelye ve meslek dersi gören 52 öğrencinin, Kapalı spor salonunda okul çıkışı beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde, futbol, voleybol, masa tenisi ve badminton sportif faaliyetleri yapan 80 öğrenci grubuna, hafta sonları ise Auto Cad kursu gören 20 kamu personeli kursiyerleri ile Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin normal bir okuldan ziyade haftanın olduğu bilgisini verdi.
Gerçekleşen görüşmeler sonrasında, Kaymakam Türkcan ve Milli Eğitim Müdürü Yavuz, spor salonu ve atölyelerdeki faaliyetleri yerinde inceledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Meslek Lisemizin Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümü eski lojman binasında eğitim yaptığını yine bu yıl açılan İnşaat Teknolojisi Bölümünün Atelye Binaları ihtiyacı olduğunu ve bu ek binaların yapılması için çalışmaların devam etmektedir.
Kapalı spor salonu zemininin beton olup buranında 2013 yılında ahşap veya PVC kaplama yapılarak öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitim –öğretim yapmalarını sağlayacaklarını” belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji