YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %3,10
Kaymakamdan, Dernek Üyelerine Teşekkür Plaketi

Kaymakamdan, Dernek Üyelerine Teşekkür Plaketi

Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı ve üyelerine teşekkür plaket takdim etti
17012012vakifYerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy İlçemize kurulan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) sisteminde gerek maddi gerekse manevi destek veren Yerköy Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Yakup Arslan ve Üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen plaket dağıtım törenine, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Yakup Arslan, üyeleri Ali Lekesiz, Rıdvan Ayan, Yaşar Başak ve Ahmet Çakıcı’ya plaketleri takdim edildi.
Plaket takdim töreninde Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, ”Yerköy İlçemizin güvenliği için kurulmuş olan MOBESE sistemi için ilçe halkımızın yanı sıra, Yerköy Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanlığı bizlere çok büyük destek vermişlerdir.
Bu konuda hassasiyet gösterdikleri için kaymakamlık olarak Yerköy Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanlığı Yakup Arslan ve Üyelerine plaket takdim etmeyi uygun gördük” dedi.
Plaket töreninde Yerköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelek’te hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji