YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Kaymakamdan yardım edenlere teşekkür plaketi

Kaymakamdan yardım edenlere teşekkür plaketi

Arakanlı Müslümanlar için düzenlenen yardım kampanyasında Yerköy İlçemizden büyük destek verenlere Yerköy Kaymakamı Bayram Gale teşekkür plaketi takdim etti
12092012yardimArakanlı Müslümanlar için düzenlenen yardım kampanyasında büyük destek veren yardımseverleri teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.
Yozgat’ın Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Arakanlı Müslümanlar için düzenlenen yardım kampanyasında büyük destek veren yardımseverleri teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.
Yerköy Kaymakamlığı ve Yerköy İlçe Müftülüğü tarafından Arakanlı Müslümanlar için ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyasında bin TL ve üzeri yardım eden vatandaşları ilçe Kaymakamı Bayram Gale makamında kabul etti.
Yardımsever vatandaşlar bir süre sohbet eden Kaymakam Gale, kampanyaya desteklerinden dolayı bin TL ve üzeri yardımda bulunan Poyraz Köyü Muhtarı Remzi Karabulut, Kayadibi Köyü Muhtarı Veli Turhan ve ilçe esnaflarından Ahmet Akyüz’e teşekkür plaketi verdi.
Türk halkının nerede bir mazlum varsa onların yanında yer aldığını belirterek, “Yerköy halkı da Arakanlı Müslümanlar için toplanan yardım kampanyasında elinden geleni yardımın en iyisini yapmaya çalıştı. Düzenlenen yardım kampanyasına destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji