YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,64
  • BIST
    %-0,18
Kaymakamlık Voleybol Turnuva Maçları Sona Erdi

Kaymakamlık Voleybol Turnuva Maçları Sona Erdi

Yerköy ilçe Kaymakamlığı, “Bahar Şenliği” sloganıyla kurumlar arası voleybol turnuvası Yerköy Kapalı Spor salonunda yapılan son maçla sona erdi.
17042013mac14 takımın katılımı ile gerçekleşen Yerköy Kaymakamlığı kurumlar arası voleybol turnuvası, yapılan final maçı ile sona erdi.
Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, kurumlar arasında ve vatandaşlar arasında spor yapma alışkanlığını artırma ve insanları spor yönlendirmek için voleybol turnuvası düzenlediklerini, düzenlenen turnuvalarla hedeflenen dostluk ve birlikteliği gösterdiklerini ifade etti.
Amaçlarının, kurumlarda çalışan personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin arttırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor yapma imkânı olmayan personellerin sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak için voleybol turnuvası düzenlediklerini ifade eden Gale,  “Kurumlar, sivil toplum kuruluşlarını spora teşvik etmek, onlar arasındaki sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla “Bahar Şenliği” sloganıyla voleybol turnuvasının final maçı gerçekleşmiş bulunmakta. Turnuvamızda 14 takımımız maç yapmıştır. Aşağı yukarı 10 gün süren voleybol maçı, kardeşlik, dostluk nezlinde gerçekleşmiştir.” dedi.
14 takım oynadığı voleybol maçlarında, Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilciliği voleybol takımı 1’inci, Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi voleybol takımı 2’inci, Yerköy Ticaret Odası Voleybol takımı 3’üncü ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Voleybol Takımı ise 4’üncü oldu.
Gerçekleşen müsabakalar sonrasında, ilk 4’e giren takımlara kupaları Yerköy Kaymakamı Bayram Gale tarafından takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji