YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Çekişmeli Geçiyor

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Çekişmeli Geçiyor

Yerköy İlçe spor salonunda yapılan Yerköy Kaymakamlığı Voleybol turnuvası maçları çekişmeli geçiyor
26032012voleybolYerköy İlçemizde, her yıl geleneksel olarak oynanmaya başlanan Kaymakamlık Voleybol turnuvası çekişmeli geçiyor.
Yerköy İlçemizde düzenlenen Kaymakamlık voleybol turnuvası, kıran kırana geçiyor. Toplam 12 takımın katıldığı voleybol turnuvası, eleme usulüyle yapılıyor.
Yerköy Kapalı spor salonunda gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvasında dereceye giren kurumlara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında birinci, ikinci ve üçüncü olan kurumlara kupa ve çeşitli hediyeler takdim edilecek.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale” Kaymakamlığımız tarafından her yıl geleneksel hale getirilen voleybol turnuvası her yıl olduğu gibi bu yılda kurumlar arasında çekişmeli ve heyecanlı geçmektedir.
Turnuvada, kaybetmek önemli değil, spor dostluk, centilmenlik ve kardeşliktir. Tüm Yerköylü hemşerilerimizi de bu heyecana ortak olmaya, maçlarımıza davet ediyoruz.
Şuana kadar gerçekleşen turnuvalarda, İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği: 2, – Belediye Spor 0, Yerköy Gar Müdürlüğü: 0 – Sekili Osman Peşken İlköğretim Okulu: 2, Yerköy Vergi Dairsi Müdürlüğü: 1 – Saray Yibitaş Lafarge İlköğretim Okulu: 2 olarak sonuçlanmıştır.” dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji