YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %0,50
Kılıçdaroğlu, yılbaşında da Yerköylü aileleri unutmadı

Kılıçdaroğlu, yılbaşında da Yerköylü aileleri unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve Yerköy Kadın Kolları İlçe başkanı Leyla Özbilge, CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni yıl mesajını Yerköy ilçemizdeki kadınlara ulaştırdılar.
07012010chp CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve Yerköy CHP Kadın Kolları İlçe başkanı Leyla Özbilge, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu’nun mektubunu kamuoyu ile paylaşırken, İlçe başkanı Sancak Yılmaz ve Kadın Kolları başkanı Leyla Özbilge, Bağlarbaşı Mahallesi Fevzi Başer Caddesi No :35’de ikamet eden 63 yaşındaki Mehmet Ali Hayran ve Hatice Hayran çiftinin evlerini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi aileye hem yardımda bulundular hem de CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu takdim ettiler.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev kadınlarına hitaben kaleme aldığı mektubunda şu satırlar yer aldı:
 “Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011’in sana ve ailene iyiler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin.
Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.
Değerli kardeşim; yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla 2011′in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz, bu yıl gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var.
Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli. Değerli kardeşim; 2011 yılı tüm isteklerinin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 genel seçimleri hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı sağlayacak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlayacağımız Aile Sigortası kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödeme ile umutlarının hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum.
2011′de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi’ne bir telefonla bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem ne mutlu bana. Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar.” Dedi.
Kılıçdaroğlu’nun mektubunu okuyan Hayran çifti, daha sonra CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve Yerköy CHP Kadın Kolları İlçe başkanı Leyla Özbilge’e yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji