YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğünden Öğrencilere Seminer

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğünden Öğrencilere Seminer

Çiçekdağı İlçesinde öğrencilere terör konulu seminer verildi.
2302013cicekdagiKırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Çiçekdağı ilçede bulunan öğrencilere “terör ve terörün gençlere kurduğu tuzaklar” ile ilgili bilgilendirme semineri verdi.
Terör örgütü mensuplarının boş durmadığını hatırlatan Kırşehir İl Müdürlüğü Emniyet yetkilileri, öğrencilere terörün zararları konusunda çeşitli bilgiler verilirken, terör örgütlerinin gençleri hedef aldığını ve çeşitli yollarla suç batağına ittiğini ifade etti.
Gençleri terör örgütlerinden korumanın yolunun eğitimden geçtiğini dile getiren yetkililer, eğitimde ailelerin de payının büyük olduğunu vurguladı.
Yetkililer, “Terörün, ülkenin birlik ve bütünlüğünü, yakınlarımızı, toplumu ve çıkarlarımızı etkileyerek mevcut anayasal konuları, hak ve adilce yaşamayı kabul etmeyerek, vatandaşın arabasına zarar verip, ev ve iş yerlerini yakıp yıkıp, vatandaşlara ve emniyet güçlerine Molotof kokteyli atıp sürekli nasıl fazla kazanırız arayışı içerisindeler. Çeşitli propagandalarla girişimlerini sürdürüyorlar. Bu konuda millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalı, provokasyonlara gelmemeli, dikkatli olmalıyız” dedi.
Terörün gençleri hedef seçmesini ise; “Gençler özentiye önem verirler, geleceğin teminatıdır, heyecanlı ve deneyimsizlerdir. Asla yok’u kabul etmeyen, her konuyu eleştiren ve yönlendirilmeleri en kolay olan toplum birimidirler” ifadelerini kullanan Arkın, geleceğimizi kimseye kaptırmamak için emniyet güçleri olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Asla Kabul Millet Molotof Yok

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji