YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,47
  • ALTIN
    %-0,16
  • BIST
    %-0,50
Kırşehir Milletvekilleri Çiçekdağı'nda mahalle teşkilatını açtı

Kırşehir Milletvekilleri Çiçekdağı'nda mahalle teşkilatını açtı

Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Arslan, Çiçekdağı ilçesine bağlı Fevzi Çakmak mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde kurulan Fevzi Çakmak, Fatih ve Yeni mahalle teşkilat başkanlığını açtılar.
01082013akp1Açılışta konuşma yapan Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, 2014 yerel seçimlerinde Çiçekdağı belediyesine, AK Parti bayrağının dikilmesi gerektiğini söyledi.
Çalışkan, “AK Parti hükümeti 11 yıldır her seçimden büyük zaferlerle çıkan bir partidir. 11 yıldır iktidarlığını kaptırmayan ve bu başarının en önemli ayaklarından birisinin mahalle yönetimleri olduğunu herkes tarafından bilinmektedir. Bu anlamda seçimlerde mahalle yönetimlerine büyük önem düşmektedir.
2001 yılında kurulan AK Parti kurulması ile bir sene sonra iktidara gelerek üstün başarı göstermiştir. Ve yıllardır da Türkiye’de büyük başarılara imzasını atmıştır.”dedi.
Türkiye’nin kabuk değiştirdiğini ifade eden Çalışkan, “Çiçekdağı ilçe belediye başkanlığında trafik kazası yaşadık, bu kaza da bizler sorunu hep kedimizde aradık. Bu kaza’yı inşallah 2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde yaşamayacağız bunun inancındayız. İnanıyorum ki, Çiçekdağı belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz.”şeklinde konuştu.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Arslan ise, “ Çiçekdağı ilçemiz, bizler için çok önemli bir yere sahiptir. Şöyle geçmişe yönelik seçimlere baktığımızda yüzde 67’lik bir oy kapasitesi olan ilçemizde maalesef ki belediye AK Parti’nin elinde değil. İnşallah önümüzdeki seçimde Çiçekdağı halkının istemiş olduğu, sevdiği bir kişiyi AK Partili belediye başkanını aday gösterip belediye’ye AK Parti Bayrağını dikeceğiz.”dedi.
Çiçekdağı ilçe başkanı Hasan Hakanoğlu, “Çiçekdağı belediyemiz, AK Parti iktidarının sunmuş olduğu birçok imkanlardan yararlanamamaktadır. Bizler kısmet olursa belediye başkanlığını aldığımızda Çiçekdağı ilçemiz hizmete doyacak buda tüm vatandaşlarımızın desteği ile olacaktır. İnanıyorum ki 2014 seçimlerinde Çiçekdağı belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz, bu duygu ve düşünce ile gerek iftar yemeğimize gerekse açılışımıza katılan başta Kırşehir Milletvekillerimize, Kırşehir Belediye Başkanımıza, İl başkanımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, daire amirlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
Fevzi Çakmak, Fatih ve Yeni mahalle teşkilat başkanlığını açılışında, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçesi, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya,  AK Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu’nun yanı sıra çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji