YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Kitap okudular, ödül kazandılar

Kitap okudular, ödül kazandılar

Çiçekdağı İMKB Atatürk Ortaokulu tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1.Kitap Okuma Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
30012012odulÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı İMKB Atatürk Ortaokulunda Kitap Okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.
Konu hakkında açıklama yapan Arslan, “Çiçekdağı İMKB Atatürk Ortaokulunda 1. Dönemin başlarında başlatılan, Türkçe öğretmenleri tarafından belirlenen kitapları okuyan öğrenciler arasında sınav yapıldı. Sınava yüz 50 civarında kitap okuyan öğrenci katıldı.
Bu öğrenciler arasından 1. 2.ve 3. Olan öğrenciler için ödül töreni düzenlemiş bulunmaktayız. Çiçekdağı ilçemizdeki tüm İlkokul/Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik “En çok kitabı kim okuyacak”  kampanyası başlattıklarını ve bunu sonuçlandıran Çiçekdağı İMKB Atatürk Ortaokulunda dereceye giren öğrencilerin hediyelerini vermek için burada olduklarını belirtti ve okumanın önemini bahsederek bu yarışmanın yapılmasında emeği geçen başta idareci arkadaşlar olmak üzere öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Tören sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan 1. olan öğrenciye çeyrek altın, 2. ve 3. Olan öğrencilere ise birer adet kol saat hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji