YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Köşe Yazarımız Akıncı, Rektör Uçarı makamında ziyaret etti

Köşe Yazarımız Akıncı, Rektör Uçarı makamında ziyaret etti

Yerköy Gazetemiz Köşe Yazarı Mehmet Akıncı, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar’ı makamında ziyaret etti.
05042012mehmetGerçekleşen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, son yıllarda üniversite bünyesinde gerçekleşen yenilikler ve projeler sayesinde Orta Anadolu’nun büyüyen, gözde üniversitesi olduklarını söyledi.
Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu öğrencisi ve aynı zamanda Yerköy Gazetemizin Köşe Yazarı olan Mehmet Akıncı, Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar’la üniversite gündemiyle alakalı röportaj yaptı.
Akıncı, Rektör Uçar’a; “Üniversitenin gelişimi ve yeni projeler”, “Yeni bölümlerin açılmasına ilişkin çalışmalar”, “Bozok Üniversitesi’nin diğer üniversitelerden öne çıkan özellikleri”, “Yozgatlı işadamlarının üniversiteye olan katkı ve destekleri”, “Üniversite tarafından yapılan bilimsel, sosyal, kültürel ve ekonomik alandaki icraatları” konularında sorular yöneltti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uçar, üniversiteyle ilgili ümit var ve samimi açıklamalarda bulundu.
Üniversite bünyesinde ciddi çalışmalara imza attıklarını belirten Uçar, yeni fakülteler ve Meslek Yüksek Okulları açılarak büyümeye devam edeceklerini söyledi.
Prof. Dr. Tamer Uçar; “Bozok Üniversitemiz bulunduğu coğrafi konum nedeniyle Orta Anadolu’nun büyüten üniversiteleri arasında gözde bir üniversite olarak yerini almıştır” dedi.
Yerköy Adalet MYO’ unun vermiş olduğu eğitimin adalet sistemi içerisindeki önemine ve katkılarına değinen Uçar, Adalet Meslek Yüksek Okulu bünyesinde yetişen öğrencilerin yargıda kalifiye eleman olarak çalışacaklarını, bu sayede iş yükünün azaltılması hususunda büyük önem arz ettiğini ifade etti.
Uçar, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu’na mevcut olan Adalet bölümünün ikinci öğretimi ve Sosyal Güvenlik bölümünün açılması yönünde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Öğrenciler Rektörümüze çiçek takdim ederek kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Yerköy Adalet MYO’na en kısa zamanda ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji