YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
KÖYDES Projesi Kapsamında 8 Köye Parke Taşı Döşendi

KÖYDES Projesi Kapsamında 8 Köye Parke Taşı Döşendi

Yerköy ilçemizde, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) projesi kapsamında köylere çocuk oyun parkları ve yollarına 17 bin 617 metrekare (m2) parke taşı ve yapıldı.
12062013koylerİlçe Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Özel İdaresi ve KÖYDES 2013 Yılı proje çalışmaları kapsamında köylerin modern bir görünüme sahip olacağını ifade etti.
Köy içi yollarına döşenen parke taş ile köylülerin çamurdan kurtulacağını belirten Gale, kaymakamlık olarak her zaman köylülerin yanında olduklarını belirtti.
Gale, “İlçemize bağlı, Aşağı Elmahacılı, Süleymanlı, Sarıyaprak, Kördeve, Çayköy, Çakırhacılı, Aydıngün ve Çamlıbel köylerimizde KÖYDES projesi kapsamında köy içi kilitli parke yol yapımı çalışmaları bir kısmı yapılırken bir kısmında da çalışmalar tüm hızı ile devam etmekte. Bunların yanı sıra yine köyü hariç diğer köylerimizde çocuk oyun parkları köyde bulunan çocuklarının hizmetine açıldı.”
Asfaltsız köy yollarının kalmadığını, bazı köylerde yaşanan içme suyu sıkıntılar büyük ölçüde giderildiğini ifade eden Gale, “Bugün itibarıyla 8 köyümüzün içerisinde bulunan köy içi yollarına toplam 17 bin617 m2kilitli parke yapım işi çalışmaları devam etmekte. Köylerimizin bu yollara kavuşmasıyla daha temiz ve güzel görünüme sahip olacaktır. köylerimize yapılan bu hizmetler bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da imkânlar ölçüsünde aralıksız devam edecektir.”dedi.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, hem de köylülerle sohbet etme imkânı bulunan kaymakam Gale, köylülerden yapılan çalışmalara sahip çıkmalarını istedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bir Eden Etme Gale M2 Oyun Temiz

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji