Lezzetli ve Hafif Tuzsuz Tuzsuz Tavuk Tarifi 🍗Malzemeler: – 500 gram tavuk göğsü – 1 adet limon suyu – 2 diş sarımsak – 1 çay kaşığı kekik – 1 çay kaşığı karabiber – Yarım çay kaşığı tuz – 2 yemek kaşığı zeytinyağıYapılışı: 1. Tavuk göğüslerini yıkayıp temizleyin ve parçalara ayırın. 2. Bir kasede limon suyu, ezilmiş sarımsak, kekik, karabiber, tuz ve zeytinyağını karıştırın. 3. Hazırladığınız karışımı tavuk parçalarının üzerine döküp iyice harmanlayın. 4. Tavukları buzdolabında en az 1 saat dinlendirin. 5. Tavukları önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. 6. Pişen tavukları sıcak servis yapın ve yanında sevdiğiniz garnitürlerle servis edebilirsiniz.Afiyet olsun! 🍽️

DİĞER VİDEOLAR