YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Tiyatroya Davet Etti

MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Tiyatroya Davet Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Başkanlığı ve Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı halkı “Fatih Sultan Mehmet Han” İsimli tiyatro oyununa davet etti.
28052013ulku1Çalışmalarına kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklerle devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Başkanlığı ve Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı Yerköy’de tiyatro etkinliği düzenliyor.
Konu hakkında açıklama yapan Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik “560. Yıl Dönümüne iştirak ettiğimiz İstanbul’un Fethi etkinlikleri çerçevesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Başkanlığımız ve Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfımızın ilçemizde düzenlemiş olduğumuz  ”Fatih Sultan Mehmet Han” konulu tiyatro gösterisi Yerköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecektir.  Bütün halkımız davetlidir.”dedi.
Yerköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan tiyatro gösterisinin ücretsiz olduğunu ifade eden Atik,  31 Mayıs 2013 Cuma saat 20.00’da başlayacağının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji