YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
MHP İlçe Teşkilatının Çanakkale Mesajı

MHP İlçe Teşkilatının Çanakkale Mesajı

MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. Yıldönümü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.
20032013bayrakMHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt mesajında, Çanakkale’nin Türk milletini boyunduruk altına almaya yeltenenlerin yerle bir edildiği kutlu bir yerin adı olduğuna vurgu yaparak, “Türk harp tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98’inci yıl dönümünü kutlarken, üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi andığımız Şehitler Günü’nü birlikte yaşıyoruz.
Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vererek bir milletin kaderini değiştiren vatanımızı, ezanımızı, bayrağımızı ve hürriyetimizi, cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimiz dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmışlardır.
Vatan toprağımızı paha biçilmez kılan ve bu toprakları kutsallaştıran aziz şehitlerimizin kanıdır, canıdır. Onlar aynı zamanda Türk Milleti olarak var oluşumuzun, birlik ve beraberliğimizin ve vatan sevgimizin de sebebi olan ölümsüz kahramanlardır. Türk milleti binlerce yıllık tarihi boyunca bağrından milyonlarca kahraman çıkarmıştır ve çıkarmaya devam edecektir.
“Milliyetçilik ayaklarımın altındadır” sözünü kulaklarımızın duyduğu günleri yaşıyoruz. Anayasamızdan “Türk” ve “Türklük” kavramının çıkarılmaya çalışıldığı gündemi takip ediyoruz. Bu vatana bu millete bu kadar haksızlığın, plan ve projenin yapıldığı bu günlerde;Allah için, vatan için, ay yıldızlı  bayrak için kanını ve canını veren aziz şehitlerimize ne kadar hürmet etsek azdır.
“Askerlik yan gelip yatma yeri değildir” sözü hala hafızalarımızda dururken “Milliyetçilik ayaklarımın altındadır” sözü Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan hiç kimsenin asla ve asla kabul edemeyeceği haddini aşan bir söz olmuştur.
Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde aziz milletimizi Çanakkale ruhuyla el ele vermeye ve dünyanın gıptayla baktığı büyük ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti için tüm gücümüzle çalışmaya davet ediyorum.”dedi.
Bozkurt, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. Yıldönümü münasebeti ile MHP Yerköy Belediye Meclis Üyesi Ecz. Celalettin Ahi tarafından Yerköy Şehit Aileleri Derneğine Türk Bayrağı takdim edildiğini, takdim edilen Türk Bayraklarını Yerköy Şehit’liğinde ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerin mezarları başından bulunan eskimiş bayraklarla değiştirildiklerini ifade etti.
MHP Yerköy İlçe Başkanlığı olarak bu vatan uğuruna gözlerini kırpmadan feda eden vatan evlatlarını unutmayacaklarını ifade eden Bozkurt, “ Bize bu zaferi yaşatan aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm kahraman ecdadımızı hürmet ve hayranlıkla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji