YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %0,80
Milletvekili Başer, AK Parti Yerköy ilçe teşkilatını ziyaret etti

Milletvekili Başer, AK Parti Yerköy ilçe teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, Yerköy AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve ilçe teşkilatını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
06012015baserAK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve İlçe teşkilatını ziyaret ederek yeni yönetim kuruluna ve İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a görevlerinde başarılar diledi.
AK Parti ilçe teşkilatını ziyaretinde, parti yönetimi ve ilçe başkanının sorunlarını ve beklentilerini de dinleyen Başer, “Siyasetimizin temel amacı hizmet siyasetidir. AK Parti kurulduğu günden itibaren, ülkemizin maddi kalkınmasını gerçekleştirmek, manevi yücelişinin yollarını açmak için tabiri cayiz ise kelle koltukta kefenlerimiz hazır olarak AK Partiyi kuran irade bunları göze alarak yola çıktı. O günden bellide, ülkemizin kalkınması için, gelişmesi için, demokrasimizin kökleşmesi için ve darbe olmaması için tüm kurum ve kuruluşlarımızı hukuka, hukuk devletin gereklerine uygun olarak ülkeyi dizayn etme noktasında gayet gösterdik.Eğitim noktasında hizmetlerinin bitmediğini ifade eden Başer, “Yerköy’de çeşitli okullar yapıyoruz. Tabi bunlar sıradan okullar değil, spor salonu, her türlü laboratuar hizmetleri var. Şuan Yerköy ilçemize bir yıl içerisinde yapmış olduğu yatırımlar 100 triyonu bulur. Yozgat’ı sevmek, Yerköy’ü sevmek budur diye düşünüyorum. Milliyetçilik Yerköy’e hizmetin adı diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji