YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,66
Milletvekili Başer, “Amacımız Yozgat’a hizmet etmek”

Milletvekili Başer, “Amacımız Yozgat’a hizmet etmek”

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat-Çerilik arasında bulunan yol çalışmalarının tüm hızı ile davam ettiğini ifade etti.
01082013basarAK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesine bağlı Aşağı Elmahacılı köyü’nde bulunan taş kırma ve asfalt tesisini ziyaret ederek karayolları ve asfalt çalışması ihalesini alan yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.
Yozgat-Çerikli karayolu çalışmaları hakkında Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Başer, yolların tamamlandığında Yozgat-Ankara karayolu arasında bulunan bozuk yolların ortadan kalkacağını ifade etti.
Başer, “Yerköy ilçemize yeni kurulan taş kırma ve asfalt tesisini yerinde incelemek ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi almak için gelmiş bulunmaktayız. Bilindiği üzere Yozgat ve Çerikli yola ayrımından Yozgat il sınırının dışına kadar olan karayollarına ait yollarlın ihalesi 2011 yılında yapılmıştı. Üç etap şeklinde gerçekleşen çalışmalarda ikinci etap yıl içerinde yapılırken, üçüncü etap yani, Çerikli-Yerköy, Yerköy-Yozgat ve Sorgun-Akdağmadeni arası bulunan yolların ihaleleri yapılmıştı.
2012 yılında kısmen belirtmiş olduğumuz bu yollarda çalışmalar başlatılırken, geçen yıl içerisinde özellikle Yerköy-Yozgat arasındaki bozuk olan yol için çalışmalar ihaleyi alan firmalar tarafından başlatılamadı. Nedeni ise Yozgat-Yerköy karayolunda kullanılacak olan mıcır problemi ve sıcak asfalt için ocak problemi vardı. Şuan testisin Aşağı Elmahacılı köyüne kurulması ise ocak ve mıcır problemlerimizi ortadan kaldırdık.
Yozgat-Saray geliş ve gidiş istikametinde bulunan yolda büyük sorunlar vardı. Şuan itibari ile ramazan bayramına kadar inşallah5 kmmesafenin asfaltı atılacak. Tabi bu5 kmara yapıldıktan sonra yine karşı şeridin asfaltı da atılacak.
Ramazan bayramı sonrasında ekipler Yozgat il merkezinden başlamak üzere Saray beldesi arasında bulunan mesafede çalışmalara başlanacak. Bu sene içerisinde bu yolları bitirmiş olacağız.
Amacımız Yozgatlı hemşerilerimize layık bir yol yapmayı ve yolları standartların en iyisi ve en kalitesini yapmak. Biliyorsunuz ki yol medeniyettir, biz bu duygularla yola çıktık ve hizmet anlayışımıza bu şekilde yol verdik.”dedi.
Çevre yolu ile ilgili proje çalışmaları yapılmakta olduğunu, çalışmalar sonrasında çevre yolu için ihale aşamasına geldiğini ifade eden Başer, “İnşallah yakın bir tarih içerisinde çevre yolunu projelendirmiş olacağız. Dolayısıyla Yozgat il ve ilçelerinde önümüzdeki dönem içerisinde doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine duble yollar yapılmış olacak. Amacımız hizmet etmek. Yozgat insanına layık faaliyetlerde bulunmak diye düşünüyorum ve emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji