YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Milletvekili Başer'den köy mesaisi

Milletvekili Başer'den köy mesaisi

08062016baser
Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, hafta sonu mesailerini de halkla iç içe geçiriyor. Başer, yoğun köy programında köy konağı ve misafirhane açılışına katıldı, yaptığı sürpriz ziyaretlerle dikkat çekti.
1 Kasım seçimlerinin ardından da halk buluşmalarını sürdüren Milletvekili Yusuf Başer, geçtiğimiz hafta sonu Yerköy İlçesi’ne bağlı Zincir Köyü’nde ‘Köy Konağı’ ve ‘Misafirhane’ açılışına katıldı.
Açılış öncesinde köylülerle sohbet eden Başer, yakın ilgi ile karşılandı. Köy meydanında oturan yaşlı bir vatandaş ile sohbet eden Başer,  kendisine iletilen beklentileri not aldı. Kurduğu samimi diyalogla dikkat çeken Başer, köylülerin sorunlarını dinleyerek, çözümü noktasında çalışma başlatılması yönünde takipçi olacağını belirtti.
Başer, daha sonra Zincir Köyü’nde yapımı tamamlanan Köy Konağı ve Misafirhane’nin açılış kurdelesini kesti. Başer’e açılışta Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ve AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ile köylüler eşlik etti.
Milletvekili Yusuf Başer;
“Köy konağımızın ve misafirhanenin Zincirli Köylü kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah köylerde yürüttüğümüz çalışmaları artırarak devam ettireceğim. Her zaman aranızdayım, aranızda olmaya, sizi dinlemeye ve hizmetlere durdurak bilmeden devam edeceğim” diye konuştu.
Milletvekili Başer, açılışın ardından Darıcı Köyü’ne ziyaret ederek, burada köylüleri dinledi, sorunlarının çözümü noktasında aldığı notların takipçisi olacağını söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji