YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Milletvekili Yusuf Başer, İstikrar ve başarı diledi

Milletvekili Yusuf Başer, İstikrar ve başarı diledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer; “Yeni umutlarla karşıladığımız 2015 yılının, milletimiz için istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir” dedi.
28032014baserYeni yıl nedeni ile yazılı bir mesaj yayınlayan Milletvekili Yusuf Başer, geride bıraktığımız 2014 yılının ülkemiz ve dünya açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu söyledi.
“AK Parti olarak, bir yandan demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti alanlarındaki gelişmeyi tamamlamak için gerekli adımlar atarken, diğer yandan da ekonomimizin istikrarlı, büyüyen, üreten, istihdam yaratan bir yapıya kavuşturulmaya çalışıyoruz” diyen Başer, şunları kaydetti:
“Her takvim yılı yeni bir başlangıçtır. Yeni takvim yılının insanlık âlemine, İslam âlemine Yozgat’ımıza, milletimize, ülkemize, barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’tan temenni ederken yeni yılın Yozgat’ın hizmet ve yatırımlardan daha fazla pay aldığı bir yıl olarak geçmesini diler, 2015 yılının ilimize, ülkemize ve Dünya’ya barış ve esenlik, tüm insanlara başarı, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji