YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Milli Eğitim Müdürü Yavuz "SBS tercih süresi başladı"

Milli Eğitim Müdürü Yavuz "SBS tercih süresi başladı"

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Seviye Belirleme Sınavı  (SBS) sonuçlarının açıklanması ile birlikte, öğrenciler ve veliler tarafından önemli bir aşama olarak görülen tercih dönemi başladı ifade etti. 
15072013yavuzSBS sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih sürecinin başladığını ifade eden Yavuz, Bu yıl son kez düzenlenen SBS sonuçlarına göre tercih başvuruları başladığını belirtti.
Yavuz, “8’inci sınıftan mezun olan öğrencilerimizin sınavla öğrenci alan öğretim kurumlarına yerleştirme işlemi 15 Temmuz tarihinden itibaren başlayan tercihler, 21 Temmuz 2013 tarihinde son bulacaktır.
Müdürlük olarak öğrencilerimize tercih döneminde uzman desteği sağlamak, bilinçli ve sağlıklı tercih yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Yerköy öğretmen evi toplantı salonunda SBS danışma merkezi oluşturduk.
Oluşturmuş olduğumuz danışma merkezi, 15–21 Temmuz tarihleri arasında saat 08:00 – 17:00 arasında açıktır. Yerköy, Saray ve Sekili’de bulunan öğrencilerimiz mutlaka SBS tercihlerinde bu merkezden destek almaları menfaatlerine olacaktır. Aksi takdirde yapılan yanlış tercihler sonucunda istemedikleri bir okula yerleştirilebilirler” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji