YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,35
  • BIST
    %-1,59
Milli Güreşçimizden gazetelerimize ziyaret

Milli Güreşçimizden gazetelerimize ziyaret

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Yerköy Gazetesi ve Yerköy Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Yakup Kayhan ve Yerköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Özaslan’ı ziyaret etti
22102012kayaalpYerköy Gazetesi ve Yerköy Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Yakup Kayhan Mili güreşçimiz Rıza Kayaalp’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Şanlı Türk Bayrağımızı gönderlere çektirdiğiniz için ve Yozgat’ın adını her yerde duyurduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.
Güreş sporumuz bizlere atalarımızdan kalan bir spordur. Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, Avrupa tarzında güreş bir vatan evladımızdır. Bu durum benim olduğu gibi Türk milletini için gurur verici bir durumdur.
Rıza kardeşimiz, ülkemizi en güzel şekilde temsil etmenin ve adını duyurmanın yollarından biri olan spordaki bu başarının bizi en iyi şekilde temsili için milli müreşçimizi kutluyorum” dedi.
Kayaalp ise, Yerköy Gazetesi ve Yerköy Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Yakup Kayhan’a “İnşallah bir dahaki olimpiyatlarda altın madalya kazanmak için mindere çıkacağım. Her şey kısmet meselesi, demek ki kısmetimizde altın madalya yokmuş” dedi.
Gerçekleşen ziyaret sonrasında, Kayaalp, Yerköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Özaslan ve gazetemiz imtiyaz sahibi ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra gazetemizden ayrıldı.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Etti Kayhan Ki Mili Murat Yakup

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji