YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Minikler, Resmi Protokolü Şenliğe Davet Etti

Minikler, Resmi Protokolü Şenliğe Davet Etti

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Ana Okulu Öğretmen ve Öğrencileri, Okul Öncesi Eğitim Şenliği Yürüyüşü için Yerköy Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünü davet ettiler.
17052013yavusYerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u makamlarında ziyaret eden mini öğrenciler, Okul Öncesi Eğitim Şenliği Yürüyüşünde aralarında görmekten mutlu olacaklarını ifade ettiler.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu makamında ziyarette eden öğrenciler başkan’a şenlik plaketi takdim ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret öğrenciler ise çiçek takdim ettiler.
Öğrencilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Ağaoğlu ve Yavuz, ziyaret sırasında yaptıkları konuşmada okul öncesi eğitimin önemine değindiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, okul öncesi eğitimde önemli adımlar attıklarını belirterek, okul öncesi eğitimi önemsediklerini ve hedeflerinin okul öncesi oranını yüzde 70’in üzerine çıkarmak olduğunu söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji