YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Miniklerden Sergi

Miniklerden Sergi

İlçemizde faaliyet gösteren okulöncesi eğitim kurumu, Zübeyde Hanım Anaokulunun her yılki geleneksel olarak düzenlemiş oldukları Somut Etkinlik, Boyama ekinliği, Koloj çalışmaları, grup çalışmaları Çarşamba gün sergide görücüye çıktı.
27052011galeYerköy Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, okul müdürleri ve ailelerin katılımları ile sergi açılışı gerçekleşti.
Kaymakam Gale, serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Bu sergide minik yavrularımızın yaptıklarını ve neler yapabileceklerini gördük. Sergilenen birbirinden güzel resimler ve el işleri onların çok yetenekli olduğunun kanıtıdır” dedi.
Düzenlenen sergide, 4 – 6 yaş arasında okulöncesi eğitime başlayan öğrencilerin hazırlamış oldukları sergide, Somut Etkinlik, Boyama ekinliği, Koloj çalışmaları, grup çalışmaları sergide yer aldı.
4 – 6 yaşlarında olan minik öğrencilerin hazırlamış oldukları, sergi hakkında gazetemize çeşitli açıklamalarda bulunan, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Neslihan Büyükergün, Eğitimin temeli olan okul öncesi öğretiminde çocukların zihin gelişimleri yanında el becerilerinin de geliştirildiğini ve bu sergide de bu becerinin ürünlerinin sergilendiğini, belirtti.
Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Neslihan Büyükergün, okul öncesinde okullaşma oranının artırılması için bu gibi etkinliklerle okul öncesinin ve Anaokullarının tanıtımının sağlandığını ve etkinliklerin artırılmasının yararlı olacağını söyledi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji