YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,49
  • BIST
    %-0,06
Öğrenciler Camiler ve Din Görevlileri Haftası unutmadı

Öğrenciler Camiler ve Din Görevlileri Haftası unutmadı

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Yerköy 80.Yıl İlköğretim okulu öğrencileri Camii ve Din görevlilerini unutmadı
10102012muftu80. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın’ı görev yaptığı İlçe Müftülük binasında ziyaret ederek din görevlilerinin günlerini kutladılar.
1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sebehattin Bircan ve öğrenciler, Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Yerköy’de de çeşitli etkinlikler çerçevesinde düzenlendiğini ifade eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle öğrencilerimiz Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın beyi ziyaret ederek, burada haftanın önemi hakkında bilgi sahibi oldular” dedi.
İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, camilerin ibadet yeri olduğunu belirterek ““Bu hafta dolayısıyla Din görevlileriyle kaynaşmak amacıyla piknik düzenlediklerini, bütün camilerin temizliğinin yapıldığını ve eksikliklerinin giderildiğini ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yine bu hafta münasebetiyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliği ile İstanbul’da I.Cami Mimarisi Sempozyumu düzenlendiğini belirtti. ”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji