YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Öğrenciler, Haşim Kılıç’ın Ailesini Ziyaret Ettiler

Öğrenciler, Haşim Kılıç’ın Ailesini Ziyaret Ettiler

Yerköy İlçemizde eğitim gören öğrenciler, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç’in anne ve babasını ziyaret ettiler.
20052013okul80.Yıl Yerköy Ortaokulu 6 – C sınıfı öğrencileri Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın anne ve babasını evlerinde ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.
Öğrencilerle birlikte gerçekleştirmeyi düşündükleri Ankara Gezisi öncesi yapılan ziyaret hakkında bilgi veren 6/C sınıfı rehber öğretmeni Sebahattin Bircan, “20 Mayıs gününün tatil olmasını da fırsat bilerek öğrencilerimizle birlikte bir Ankara gezisi planladık. Bu gezi de de öğrencilerimize hem ufuk açıcı olması ve hem de kendilerine örnek alabilecekleri mümtaz şahsiyetleri tanıyabilmeleri için Yozgat’ımızın evladı olan devlet büyüklerimizden randevu talep ettik.
Bu randevu talebimize olumlu cevap veren AYM başkanımız Haşim Kılıç beyefendiye de elimiz boş gitmek istemedik. Anne ve babasıyla sınıfça çekindiğimiz bir fotoğrafı tablo haline getirip kendisine ziyaretimizde hediye etmek istiyoruz. ” dedi.
Çocukların kişisel ve sosyal gelişimi için sınıf içi sosyal etkinlik olarak bu geziyi planladıklarını belirten Bircan, “Öğrencilerimizle yapacağımız bu gezide hem TRT, Anıtkabir, Hacı Bayram Camii, AYM Başkanlığı gibi yerleri ziyaret planımız hem de çocuklarımızın eğlenmesi için Harikalar Diyarına gitme düşüncemiz var. Umarım çocuklarımızın zevk aldığı verimli bir gezi olur. ” dedi.
Eğitim – öğretim yılı boyunca sınıfça birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayan Bircan bu etkinliklerinin de kalıcı olması açısından gezi sonrası bir “Gezi Güncesi” hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji