YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Öğrenciler Huzur Evini ziyaret ettiler

Öğrenciler Huzur Evini ziyaret ettiler

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ve öğretim görevlileri, Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi ve Esenli Bilal Şahin Huzurevini ziyaret ettiler.
15042013huzurYerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, huzurevi sakinleri ile haşır neşir oldukları gibi hem gönül aldılar hem de dedeleri, babaanneleri, anneanneleri gibi gördükleri büyükleriyle hasret giderdiler.
Huzurevini ziyaret eden öğrenciler burada yaşlılarla yakından ilgilenip, onlara çeşitli hediye takdim ettiler. Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenip, dertlerini dinleyen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadılar.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Koçsoy ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “Yaşlılarımız, geçmişten günümüz arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi bulunduğumuz güne taşıyan, bizleri şekillendiren en değerli varlıklarımızdır.
Bizlerin bugünlere ulaşılmasında etkin rol oynayan yaşlılara yakınlık göstermek, gereksinim duyduklarında destek vermek ve yardım eli uzatmak, unutmamamız ve gelecek kuşaklara da aktarmamız gereken köklü geleneklerimizden biridir.
Öğrencilerimi yapmış olduğumuz Huzurevi ziyaretinde, Huzurevinde yaşayan yaşlıları görüp, kendi anne-babalarına, akrabalarına sahip çıkıp, saygı ve sevgilerini onlardan eksik etmemeleri gerektiğini görmelerini istedik. Aynı zamanda kendi kültürümüzü yaşatmak, öğrencilerimize hatırlatmayı amaçladık.”dedi.
Gerçekleşen huzurevi ziyaretleri sonrasında öğrenciler, Esenli barajında tekne turu yaptılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji