YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %1,22
  • BIST
    %-0,06
Öğrenciler, öğretmenlerini ve annelerini unutmadı

Öğrenciler, öğretmenlerini ve annelerini unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yerde olduğu gibi Yerköy ilçemizde de düzenlenen çeşitli etkinlikle kutlandı.
10032011ogrenci80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu 7/A sınıfı öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü münasebeti ile okullarında görev yağan bayan personele ve annelerine karanfil hediye ederek kutladılar.
8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile 80. Yıl İlköğretim Okulu 7/A sınıfı öğrencileri gerek bayan öğretmenleri gerekse annelerini unutmayarak örnek birer davranış sergilediler.
Öğrenciler tarafından sabah saatlerinde karanfillerle kutlama mesajlarının yazılacağı renkli kağıt ve küçük zarfların okula ulaşmasıyla hazırlıklara başlatan öğrenciler. Hazırlamış oldukları karanfilleri okullarında çalışan bayan öğretmenlere, memure hanımlara, kantin görevlisi bayana bir bir takdim ettiler.
7/A Sınıfı öğrencilerin özellikle ilkokul öğretmenleri Sebahattin Tan’a  gül hediye etmeleri, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
“Öğrencilerden Annelerine Karanfil”
Öğrenciler, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ” annelerini de unutmadılar.
Anneleri için küçük kağıtlara kutlama mesajları yazan öğrenciler, 80. Yıl İlköğretim okullunda bulunan bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladıktan sonra, annelerinin “Kadınlar Gününü” kutlamak için ellerinde karanfillerle mutlu bir şekilde evlerinin yolunu tuttular.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji