YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,84
  • BIST
    %-1,36
Öğrenciler, öğretmenlerinin doğum gününü unutmadı

Öğrenciler, öğretmenlerinin doğum gününü unutmadı

80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu 6-A sınıfı öğrencileri birinci kademe sınıf öğretmenleri olan Yerköy Öğretmenevi ve ASO Müdürü Celal Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek doğum gününü kutladılar.
07042011ogretmenÖğrenciler kendilerine beş sene boyunca manevi babalık yaparak her türlü sıkıntıları ile ilgilenen, kendilerine okumayı – yazmayı öğreten Celal öğretmenlerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
Hazırladıkları çeşitli hediyelerle öğretmenlerine sürpriz yaparak doğum gününü kutlayan öğrenciler kendilerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ettiler.
Yerköy Öğretmenevi ve ASO Müdürü Celal Yılmaz’ın da çocukların bu vefalı davranışından dolayı son derece mutlu olduğu ve duygulandığı gözlendi.
Öğrencilerine doğum gününü unutmadıkları için teşekkür eden Yılmaz, kendisi için asıl hediyenin öğrencileri olduğunu, onları görev yeri değişse bile asla unutmayacağını, onların her başarısında sevinip gurur duyduğunu belirtti.
Öğrenciler de karnelerini aldıklarında tekrar öğretmenlerini ziyaret ederek verdiği emeklerin boşa gitmediğini, kendisine bu sefer takdir belgelerini hediye olarak getireceklerini söyleyerek öğretmenlerinin yanından ayrıldılar.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bile Celal Eden Sene

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji