YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
Öğrencilerden Gitar Kursuna Yoğun İlgi

Öğrencilerden Gitar Kursuna Yoğun İlgi

Yerköy Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan gitar kursuna genç öğrencilerden yoğun ilgi görüyor
27022013gitarYerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan gitar kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2012–2013 eğitim öğretim döneminde açılan gitar kursu büyük ilgi gördü. 50 kursiyerin ders aldığını ifade eden yetkililer kursun 3 ay süreceği kaydedildi. Talep doğrultusunda önümüzdeki dönemlerde de kursun devam edeceği belirten Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Yıldırım, “ Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kadrolu öğretmen Gökhan Ökten eğitmenliğinde devam etmektedir.
Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 50 öğrenciye verilen gitar kursumuzda hafta içi her gün saat:15:00 ile 17:00, hafta sonları ise Cumartesi ve Pazar günleri saat: 09:00 ile 12:00 arasında ise ortaöğretim grupları gitar dersleri almaktadır.”dedi.
Halk Eğitim Müdürü Salih Yıldırım, açılan gitar kursuna yoğun talep olduğunu,  hafta içi ve hafta sonları kurs açtıklarını, şu an için devam eden kursiyerlere sertifikaları verildikten sonra yeni gitar ve bağlama kursları açacaklarını ifade etti.
Gitar kursu alan Sefa Kaya ise, “Gitar çalmayı çok istiyordum. Halk Eğitimi Merkezine açıldığını duyduğumda hemen gelip kayıtımı yaptırdım. İnanıyorum ki benim gibi birçok öğrenci arkadaşımız gitar öğrenmek istiyordur. Görüldüğü gibi zor bir şey yok, gitar kursuna katılmak isteyenler için bu kurs kaçınılmaz bir fırsattır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yerköy ilçesinde çocuklara faaliyet açısında bunun gibi birçok kurslar açılabilir.yetkililere duyurulur.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji