YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %-0,50
Öğrencilerden “Modern Pazarlama Teknikleri” Projesi

Öğrencilerden “Modern Pazarlama Teknikleri” Projesi

Yerköy Ticaret Meslek Lisesi tarafından hazırlanan “Modern Pazarlama Teknikleri” adlı Avrupa Birliği Projesi kabul edildi.
29102011projeYerköy Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Şaban Ersoy, koordinatörlüğünde hazırlanan ve Devlet Planlama Teşkilatına bağlı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına (Ulusal Ajans) sunulan “Modern Pazarlama Teknikleri” adlı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Projesi desteklenmeye değer görülerek kabul edildi.
“Modern Pazarlama Teknikleri” adlı Avrupa Birliği Projesi, Merkez Ticaret Meslek Lisesi, Yerköy Ticaret Meslek Lisesi, Sorgun Ticaret Meslek Lisesi, Akdağmadeni Ticaret Meslek Lisesi, Sarıkaya Çok Programlı Lisesi, Çekerek Çok Programlı Lisesi ve Çiğdemli Çok Programlı Lisesi’de eğitim gören toplam 30 Öğrenci + 5 Öğretmen Almanya’nın Augsburg şehrinde eğitim ve staj faaliyetlerine katılacak.
Proje katılımcıları eğitim ve staj faaliyetinin dışında, Almanya ekonomisinin lokomotifini oluşturan BMW, Siemens, Man, Kuka Robot Fabrikası ve çok sayıda mesleki eğitim kurumlarına düzenlenecek teknik gezilere katılarak uygulamaları yerinde görme imkanını elde edecekler.
13 Kasım 2011 ve 03 Aralık 2011 tarihleri arasında “METRO Kunststoffmontage” ve “South East Training Academy GmbH” bünyesinde gerçekleşecek olan yurt dışı hareketlilik faaliyeti 3 hafta(21 gün) boyunca devam edeceğini belirten, Yerköy Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Şaban Ersoy, “Yerköy Ticaret Meslek Lisesinin teklif ettiği “Modern Pazarlama Teknikleri” adlı proje, ilimizde faaliyet gösteren KOBİ’lerin ulusal ve uluslararası pazarlardan daha fazla yararlanabilmeleri ve daha fazla pay alabilmeleri için ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetiştirilmesi amacıyla hazırlanmıştır.
KOBİ’ler ancak bu şekilde yeni pazarlara ulaşma şansı yakalayacak ve yabancı sermayenin ülkemize akışını sağlayacaklardır. Planlanan proje faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi sonucunda meydana çıkacak çarpan etkisi ile sadece ilimizde değil, bölgesel ve ulusal düzeyde faaliyet gösteren KOBİ’lerin pazarlama faaliyetlerini yapabilecek nitelikli personel ihtiyacının giderilmesine ve aynı zamanda okullarımızdan mezun olan öğrencilerin istihdam edilebilirliklerine önemli bir katkı sağlanacaktır.
Katılımcı ihtiyaçlarının giderilmesi ve niteliklerinin artırılması amacıyla hazırlanan “Modern Pazarlama Teknikleri” adlı projemizin temel amaçları. Katılımcıların, pazarlama alanında yurtdışında ileri düzeyde eğitim almalarını sağlayarak mesleki yeterliliklerinin niteliğini ve niceliğini arttırmak ve işgücü piyasasında rekabet edebilir kişiler haline gelmelerini sağlamak.
Proje katılımcılarının yabancı dil becerilerini geliştirmek,  Proje katılımcılarının kültürler arası iletişim becerilerini geliştirmek, Bölgemizdeki işletmelerin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak, Proje katılımcılarının kendilerine olan özgüvenini artırmak.”dedi.
Haber :Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji