YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %-0,85
Öğrencilerden Van'a Anlamlı Yardım

Öğrencilerden Van'a Anlamlı Yardım

Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde zarar gören vatandaşlar için 80. Yıl İlköğretim okulu Kültür Edebiyat ve Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından başlatılan yardım kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 
29102011yardimVan’da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlar için 80. Yıl ilköğretim okulu Türkçe Öğretmeni Taylan Özgür Yılmaz tarafından başlatılan yardım kampanyasına öğrenciler duyarsız kalmadı.
80. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde PTT Yerköy Şubesine gelerek, aralarında topladıkları yardım malzemelerini PTT Yerköy Şube Müdürü Tarık Şahım’a teslim ettiler.
Kampanya hakkında bilgi veren 80. Yıl ilköğretim okulu Türkçe Öğretmeni Taylan Özgür Yılmaz, Van’da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlar için başlattıkları yardım kampanyasında toplanan yardımların deprem bölgesine gönderilmesi için PTT Yerköy Şube Müdürü Tarık Şahım’a teslim ettiklerini ifade etti.
Türkçe Öğretmeni Yılmaz, “80. Yıl ilköğretim okulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Van bölgesinde meydana gelen depreme kayıtsız kalmamak, 80. Yıl ilköğretim okulumuz adına elimizden gelen yardımları yapmak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacı ile böyle bir kampanya başlattık. Bizler 80. Yıl ilköğretim okulu Öğretmen ve öğrencileri olarak Van’daki yardıma muhtaç kardeşlerimizin seslerini duyuruyoruz.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji