YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %0,80
Öğretmenlere kaynaşma ve veda yemeği

Öğretmenlere kaynaşma ve veda yemeği

Yerköy ilçesinde eğitim-öğretimini sürdüren Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden tayini çıkan öğretmenler için veda yemeği düzenlendi
26092012meslekYerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesine atamaları gerçekleşen ve farklı okullara tayinleri çıkan öğretmenler için veda ve kaynaşma yemeği düzenlendi.
Yozgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen veda yemeğine, okul müdürleri ve öğretmenler eşleriyle birlikte katıldı.
2012–2013 eğitim ve öğretim yılında Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine atamaları gerçekleşen 12 öğretmen için kaynaşma yemeği düzenlendiğini ifade eden Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı, okullarına ataması gerçekleşen öğretmenlere başarılar dilerken, okuldan ayrılan öğretmenleri unutmayacaklarını, kapılarının her zaman onlara açık olduğunu belirterek, öğretmenlere yeni görevlerinde başarı diledi.
Veda yemeğinde, Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden farklı okullara atamaları gerçekleşen öğretmenlerde unutmayacaklarını ifade eden Almacı, Yemekte “Okulumuz personeli, aramızdan ayrılacak olan ve aramıza yeni katılan öğretmenlerimiz için böyle bir organizasyon yapmış bulunmaktayız.
Aramızdan ayrılıp yeni okullarda görev yapacak olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, okulumuzdaki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji