YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Öğretmenlere Motivasyon Yemeği

Öğretmenlere Motivasyon Yemeği

80.Yıl Yerköy Ortaokulu öğretmenleri okul idaresi tarafından düzenlenen “Motivasyon Yemeği”nde bir araya geldi
26122012yemekYerköy’de faaliyet gösteren Kilim Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğine aileleriyle birlikte katılan öğretmenleri bir arada görmekten oldukça mutlu olduğunu ifade eden 80.Yıl Yerköy Ortaokulu Müdürü Bilal Özcan, “ Biz zaten okul olarak idarecisiyle, öğretmeniyle, öğrencisiyle bir aile gibiyiz. Bu büyük ailenin fertlerini bir etkinlik bahanesiyle de olsa okul dışında görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.
Çünkü biz bir kurum kültürü olarak gerek okul içi gerek okul dışında düzenlenen bu tür etkinliklerin hem personelimizin kaynaşmasına, hem okulumuzda birlik ve beraberliğin oluşmasına hem de öğretmenlerimizin moralini yükselterek onlardaki verimliliğinin artmasına doğrudan etki edeceğine inanıyoruz. Ve bu sürecinde nihayetinde öğrencilerimizin akademik başarısını arttıracağını umuyoruz. ” dedi.
Geçen yıl ki SBS’de hem ilçe hem de il düzeyinde alınan başarıda bu tür sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin oldukça faydasını gördüklerini belirten Özcan “Okul olarak bir kurum kültürü oluşturma idealimiz var. Bu ideali gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ideali gerçekleştirme yolunda her zaman bizimle birlikte öğretmen arkadaşlarıma ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Bu tür etkinliklere yıl boyu devam edeceklerini sözlerine ekleyen Özcan önümüzdeki yıl etkinliklerin gelenekselleşeceği müjdesini verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Boyu Eden Motivasyon Zaman

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji