YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Okul müdürleri eğitim için toplandı

Okul müdürleri eğitim için toplandı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yerköy’de Eğitimde başarı seviyesini yükseltmek için toplantı düzenledi
14112012egitimYerköy 80. Yıl Orta Okulu Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Yerköy’de eğitimde yaşanan sorunlar, eğitim seviyesi ve istenilen hedeflere ulaşılması noktasındaki çalışmalar, ilçe genelinde hizmet veren okulların ihtiyaç ve eksiklikleri hakkında görüşüldü.
Yerköy 80. Yıl Orta Okulu Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda önce 2012–2013 eğitim ve öğretim yılı değerlendirilerek, mevcut okulların sorunları masaya yatırıldı.
Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz, Yerköy Eğitimi hakkında çeşitli bilgiler verdikten sonra, “Yerköy İlçemizde geçen yıla göre sınavlarda kazanılan başarı oranlarında artış olup olmadığını ve bu konuda eğitim çıtamızı yükseltmek için burada toplanmış bulunmaktayız.
Yerköylü çocuklarımız eğitimde başarıyı hak etmektedirler. Bu yüzdendir ki siz öğretmenler olarak daha fazla gayret, emek, zaman ve alın teri döktüğünüz zaman göreceğiz ki Yerköy İlçemizde eğitim de başarımız kat ve kat artacaktır.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Kat Milli Yavuz

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji