YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Okul öncesi okuyan öğrencilerden sergi

Okul öncesi okuyan öğrencilerden sergi

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul öncesi eğitim kurumları, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş oldukları somut etkinlik, boyama ekinliği, koloj çalışmaları, grup çalışmaları Dr. Sadık Ahmet Parkında açılan sergide görücüye çıktılar.
22052013senlikAyanoğlu Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Parkında gerçekleşen sergiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdür Celal Yılmaz, okul müdürleri ve ailelerin katılımları ile sergi açılışı gerçekleşti.
Yavuz, sergide “Bu sergide minik yavrularımızın yaptıklarını ve neler yapabileceklerini gördük. Sergilenen birbirinden güzel resimler ve el işleri onların çok yetenekli olduğunun kanıtıdır” dedi.
Eğitimin temeli olan okul öncesi öğretiminde çocukların zihin gelişimleri yanında el becerilerinin de geliştirildiğini ve bu sergide de bu becerinin ürünlerinin sergilendiğini ifade eden Yavuz, “Gerçekleşen sergide, 4–6 yaş arasında okulöncesi eğitime başlayan öğrencilerin hazırlamış oldukları sergide, somut etkinlik, boyama ekinliği, koloj çalışmaları, grup çalışmaları sergide yer almıştır. Bu serginin burada açılmasında emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji