YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Okullara Kitap Dağıtımı Gerçekleşti

Okullara Kitap Dağıtımı Gerçekleşti

) Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çiçekdağı’nda bulunan okullara kitap hediye etti
30032013cicekdagiÇiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede eğitim öğretim gören öğrencilere, okumayı sevdirmek, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla tüm okullara kitap dağıttı.
Her sınıf seviyesindeki öğrencilerin istifade etmeleri için ilkokullarda 1–4. Sınıflara, ortaokullarda 5-8. Sınıflara, ortaöğretim okullarında ise 9-12. Sınıflara birer takım kitap seti alarak okullara dağıtıklarını ifade eden Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, “Milli Eğitim Müdürü olarak sık sık okul ziyaretlerini yapmaktayız. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretler sırasında okullarımızda bulunan öğretmenlerimiz bizlere öğrencileri kitap okumayı sevdirmek istediğini, ancak sınıf kitaplığındaki kitap setlerinin yetersiz olduğunu yönünde çeşitli isteklerde bulundular. Bizler bu konuda okullara yardımcı olacağımızın sözünü vermemizden kısa bir süre sonra, sözümüzü yerine getirerek okullarımıza kitaplarını getirmiş bulunmaktayız.
Bizler kitap okumanın insan hayatında çok önemi olduğunu bilen birer insanız. Okuma olayı bir uzun yolculuk; beşikle başlar, mezarla biter.
Okulla beraber biten okumalar yarıda kalmıştır. Okuma iğneyle kuyu kazmaktır; kararlılık ister, sabır ister. Okuma bir arayıştır, hakikatin, doğrunun, güzelin arayışı. Umut ve heyecan, okumanın ayrılmaz iki vasfıdır.
Kitap okuma insan için bir ilaçtır, hayatı sevdirir. Kitap okuma düşünceleri olgunlaştıran, düşünceyi besleyen, geliştiren ve çabuklaştıran ana kaynaklardan biridir. Kitap okuma stresi azaltır, zihni açar, hantallıktan kurtarır, güzel görmemizi sağlar. Kitap okuma bizi ‘Bir Bilen” yapar ve kitap okuyanın güvenilir bir çevresi oluşur, bilgi dağarcığımızı ve kelime hazinemizi zenginleştirir, anlama gücümüzü ve konuşma yeteneğimizi kuvvetlendirir.
Genel kültürümüzü artırır, etkin ve etkili bir insan olmanın yollarını açar, meslek hayatımızdaki başarı düzeyimizi yükseltir, dünyaya bakış açımızı değiştirir, toplumsal ilişkilerimizin kalitesini artırır, 0kul hayatındaki başarıları pekiştirir, hayal gücümüzü geliştirir.” dedi.
Kitapları teslim alan, okul yöneticileri ve öğretmenler Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan ve Şube Müdürü Ahmet Hamdi Ünal’a teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji